fbpx
Футбол

«Ліверпуль»: не продамо Суареса в «Реал»

Керівництво «Ліверпуля» готове дати жорстку відсіч мадридському «Реалу».

Британська преса інформує про те, що боси мадридців готують нову пропозицію «Ліверпулю» щодо трансферу Суареса. Проте в таборі «червоних» вже знають про наміри «бланкос» і готують чергову відмову.

Головний тренер «Ліверпуля» Брендан Роджерс знову заявив, що Луїс Суарес продовжить кар’єру на «Енфілд Роуд», і що саме навколо уругвайського бомбардира в «Ліверпулі» будуватиметься команда.

Відзначимо, що днями мадридський «Реал» повинен нарешті підписати валлійського вінгера «Тоттенхема» Гарета Бейла. Другою метою «вершкових» в англійській Прем’єр-лізі є саме Суарес. За даними численних джерел, боси «Реала» не залишать спроб підписати Суареса аж до закриття трансферного вікна.

Раніше повідомлялося, що наставник «червоних» Брендан Роджерс таки домігся свого в конфлікті з Суаресом. Уругвайський форвард вибачився перед «Ліверпулем» і знову тренується з основним складом мерсисайдців. Причиною конфлікту стала пропозиція «Арсеналу» про трансфер Суареса за 40 мільйонів і 1 фунт. Нападник зажадав трансферу і спробував влаштувати в «Ліверпулі» страйк.

За матеріалами: isport.ua

Читайте також: