fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Кінотеатр «Київська Русь» у центрі конфлікту – Бригинець

 Як повідомив член парламентської фракції «Батьківщина» Олександр Бригинець, столичний кінотеатр «Київська Русь» знову опинився в центрі конфлікту. На своїй сторінці в Facebook він написав про те, що всередині і навколо будівлі зібралося велика кількість міліціонерів, які все опломбовують і не пускають нікого всередину, посилаючись на те, що кінотеатр закритий.

За його словами, все відбувається майже так само, як і з кінотеатром «Флоренція».

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

«Різниця лише в тому, що працездатність останнього вдалося зберегти. Цього разу кажуть, що кінотеатр працювати не буде», – додав депутат.

Він зазначає, що фактично відбувається передача кінотеатру в об’єднане муніципальне підприємство, проти чого виступають працівники культури.

«З боку це більш схоже на військові дії», – повідомив Бригинець.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

Посилаючись на повідомлення співробітників кінотеатру, Бригинець також розповів про те, що власниця майна, яке було передано в оренду кінотеатру, була побита міліцією і згодом її забрала швидка.

Депутат офіційно звернувся до керівника міліції з вимогою відкрити кримінальне провадження за фактом побиття жінки, а також до голови КМДА Попова з проханням звернути увагу на ситуацію з кінотеатром.

Читайте також: