fbpx
Музика

Група «Бі-2» записала альбом з празьким симфонічним оркестром

Музиканти російського гурту «Бі-2» записали другий симфонічний альбом. Цього разу на диску вийшли 16 треків, виконаних у супроводі празького симфонічного оркестру. За повідомленням директора групи, платівка повинна з’явитися у продажу в жовтні поточного року.

Назва нового симфонічного альбому поки тримається в секреті. Щодо пісень, що увійшли до збірки, то це будуть хіти, записані починаючи з 2009 року, розповіли учасники колективу. Спільний запис «Бі-2» з оркестром проходив навесні цього року. Зараз ведуться останні приготування, а у вересні музиканти вилітають у Лос-Анджелес, щоб «звести треки до платівки». В ролі звукооператора виступить співробітник студії Pixar, який раніше брав участь у випуску альбомів Майкла Джексона, Стенлі Кларка і Джорджа Бенсона.

Читайте також:  В столиці Чехії лунала закарпатська коломийка у виконанні колумбійського гурту (ВІДЕО)

Перший симфонічний альбом «Бі-2» вийшов у світ в 2010 році. Музиканти записали його спільно з оркестром МВС Росії. Всього ж група за двадцять років свого існування випустила вісім студійних альбомів, декілька десятків міні-збірок, окремих синглів і інтернет-релізів.

"Бі-2" і Симфонічний оркестр МВС Росії (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: