fbpx
Політика

Володимир Рибак закликав депутатів припинити бійки

  Голова Верховної Ради України Володимир Рибак напередодні відкриття нової сесії Верховної Ради закликає народних депутатів виконувати обіцянки, дані виборцям, а опозицію забути про президентські амбіції і працювати.

"Сьогодні в опозиції, в першу чергу, багато кандидатів у президенти. Вони хочуть заявити про себе. До виборів ще дуже і дуже далеко … Давайте виконувати обіцянки – наші виборці не можуть жити так, як вони живуть сьогодні, з тією заробітною платою, з тією пенсією", – сказав спікер під час церемонії вручення відзнак Верховної Ради працівникам внутрішніх справ з нагоди Дня незалежності в п’ятницю в Києві.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

В.Рибак закликав депутатів уникати бійок у залі Верховної Ради і чути один одного. "У нас як не почули один одного, відразу кулаки. Верховну Раду за останні роки перетворили на бійцівський клуб", – зазначив він.

В.Рибак знову підкреслив, що Верховну Раду ніхто розпускати не збирається. "Парламент повинен працювати. Хотілося б, щоб він працював не на власні свої кишені, а на людей", – сказав він.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Як відомо, Верховна Рада починає свою роботу 3 вересня після закінчення парламентських канікул.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: