fbpx
Політика

Азаров упевнений в успіху переговорів з Ізраїлем про створення ЗВТ

 Під час спілкування з користувачами в соціальній мережі Facebook у прем’єр-міністра Миколи Азарова поцікавилися, які, на його думку, шанси на те, що переговори між Україною та Ізраїлем на предмет створення зони вільної торгівлі, заплановані на грудень цього року, пройдуть успішно.

За словами прем’єр-міністра, особисто він вважає, що шанси на те, що цього разу переговори пройдуть позитивно, дуже високі. При цьому Микола Азаров зазначив, що необхідно розуміти, що це досить складний процес, в якому необхідно знайти компромісні підходи, враховуючи інтереси обох держав.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Нагадаємо, що раніше представники ізраїльського уряду говорили про те, що переговори про створення зони вільної торгівлі з Україною були тимчасово призупинені за ініціативою української сторони, так як уряд України бажає в першу чергу зосередитися на процесі євроінтеграції.

Трохи пізніше представники посольства Ізраїлю в Україні повідомили, що консультації з цього питання тривають, а новий етап переговорів запланований на грудень 2013 року.

Читайте також: