fbpx
Політика

Азаров перевірив хід будівництва станції “Теремки” у Києві

Прем’єр-міністр України Микола Азаров сьогодні побував на станції «Теремки» Куренівсько-Червоноармійської лінії столичного метрополітену, де перевірив хід її будівництва. Також глава уряду оглянув новий поїзд вітчизняного виробника і проїхав від станції «Іподром» до станції «Теремки». За словами Миколи Азарова станція «Теремки» практично готова до експлуатації. Він розраховує, що вже в жовтні вона запрацює на повну потужність.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

У той же час глава уряду висловив упевненість, що реалізація подібних проектів істотно покращує життя українських громадян і дає можливість побачити перспективи розвитку столиці.

«Ми знайдемо всі необхідні фінансові ресурси, і будівництво метро в Києві буде продовжуватися», – підкреслив Микола Азаров.

Читайте також:  Словаччина - не Угорщина, а Фіцо далеко до Орбана

Після введення в експлуатацію станції «Теремки», повідомив прем’єр, всі сили будуть сконцентровані на будівництві нової лінії метро в напрямку столичного житлового масиву Троєщина.

За матеріалами: kmu.gov.ua

Читайте також: