fbpx
Політика

Азаров: Вітчизняні продукти набагато смачніше за зарубіжні

Не секрет, що українці більше віддають перевагу продуктам вітчизняного виробництва, вважаючи їх більш корисними і смачними. Такої ж думки дотримується прем’єр-міністр України Микола Азаров. За його словами уряд продовжуватиме надавати підтримку і допомогу вітчизняним товаровиробникам. Україна, для підтримки свого іміджу на світовій арені, повинна знаходити дуже правильний баланс між мінімальною кількістю хімікатів і екологічною чистотою.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

«Діє ціла система стимулів, це і дотація на молодняк великої рогатої худоби; і пільгові умови для будівництва теплиць, овочесховищ, тваринницьких ферм; це і форвардні закупівлі зерна; це і постійно діючі ярмарки в містах, які дозволяють прибрати посередника; це і система оптових ринків і багато, багато іншого, що робиться за останні роки, і що призвело до стабілізації цін на продовольчі товари», – розповів Микола Азаров про урядові стимули для вітчизняних виробників.  

Читайте також: