fbpx
Україна

23 і 24 серпня рух автотранспорту в центрі Києва обмежать

  У зв’язку з святкуванням в столиці Дня державного прапора та 22-ї річниці незалежності України в центрі міста обмежать рух автотранспорту.

Як повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації в четвер, вже 23 серпня на час церемонії підняття державного прапора України біля будівлі КМДА з 9:00 до 11:00 буде заборонений проїзд автомобілів по вул. Хрещатик (від вул. Інститутської до вул.Б.Хмельницького).

У прес-службі також повідомили, що вулиця Хрещатик від Бессарабської до Європейської площі також буде закрита для руху транспорту з 22:00 23 серпня до 22:00 25 серпня. 

Читайте також:  Ігнат покидає посаду спікера Повітряних сил, – командувач ПС

Крім того, 24 серпня під час церемонії покладання квітів можливе тимчасове обмеження руху автомобілів поблизу під’їздів до пам’ятників Тарасу Шевченку, Михайлу Грушевському та Володимиру Великому.

Орієнтовно з 12:00 до 14:30 у суботу, 24 серпня, буде призупинено рух усіх видів транспорту на час проведення карнавального дійства "Всеукраїнський парад вишиванок 2013". Відбуватися він буде за маршрутом: вул. Лаврська (від адміністративної будівлі ДП "Національний культурно-мистецький та художній комплекс "Мистецький арсенал") – площа Слави – вул.Мазепи – вул.Грушевського – вул.Шовковична – вул.Інститутська – Майдан Незалежності.

Читайте також:  Черговий московський поп отримав підозру

Також під час проведення загальнодержавних заходів станція метро "Майдан Незалежності" може бути закрита на вхід і вихід для пасажирів. У зазначений період станція працюватиме тільки як пересадочний вузол.

У ніч з 24 на 25 серпня роботу метрополітену буде продовжено на 30 хвилин.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: