fbpx
Шоу-бізнес

Причиною розлучення Костянтина Меладзе стала Поліна Гагаріна?

  Днями стало відомо про те, що популярний продюсер і композитор Костянтин Меладзе розлучається зі своєю дружиною Яною, з якою жив у довгому, і, здавалося б, щасливому шлюбі. Відомо, що Костянтин вже переселився до Москви, залишивши дружину і трьох дітей.

Новина про розлучення продюсера групи «ВІА Гра» викликала великий резонанс, оскільки саме дружина підтримувала Меладзе після трагічного ДТП, в якому він збив жінку.

І ось днями скандальний журналіст Отар Кушанашвілі дав відверте інтерв’ю, в якому розповів про причини розлучення Меладзе з дружиною. Отар сказав, що Костянтин Меладзе протягом довгого часу начебто як зустрічається з Поліною Гагаріною.

Отар сказав про відносини Костянтина і Поліни так: «Хоча зв’язок Кості і Поліни був настільки очевидний, що нерозумно його заперечувати. Я це зрозумів, коли перший раз побачив їх разом в кафе, це було ще пару років тому. Я не міг помилитися, бо добре розбираюся в людях, і завжди бачу, коли «біс у ребро». Мене не обдуриш розповідями про плідну співпрацю».

Сам же Костянтин Меладзе після ДТП не давав інтерв’ю і ніяк не коментував своє розлучення.

За матеріалами: story.com.ua

Читайте також: