fbpx
Футбол

Ліга Європи. «Актобе» – «Динамо» (Київ): чи зможе клуб з Казахстану створити чергову сенсацію?

Сьогодні київське «Динамо» стартує в Лізі Європи поєдинком раунду плей-офф проти казахстанського футбольного клубу «Актобе». Розсудить команди арбітр з Білорусі Олексій Кулбаков. До команд з Казахстану тепер підвищена увага з боку вболівальників, а причиною тому є сенсаційна перемога карагандинського «Шахтаря» з рахунком 2:0 над шотландським «Селтіком» в раунді плей-офф Ліги чемпіонів.

Відзначимо, що футбольний клуб «Актобе» до поєдинку з київським «Динамо» успішно пройшов 3 кваліфікаційних раунди Ліги Європи, залишивши за бортом турніру вірменський "Гандзасар", норвезький "Хедд" і ісландський "Брейдаблік". Жоден з трьох переможених «Актобе» клубів не належить до грандів європейського футболу, проте не варто недооцінювати команду з Казахстану.

Київське «Динамо» зараз знаходиться у стадії побудови команди, а невиразна гра в шести турах УПЛ посіяла деяку боязнь перед стартом підопічних Олега Блохіна в єврокубках. У «Динамо» є певні проблеми зі складом. Травмовані Денис Гармаш і Євген Селін. Не візьме участі у грі проти «Актобе» Данило Сілва. В останньому турі УПЛ не грав Євген Хачеріді. В принципі, Олегу Блохіну є ким замінити названих виконавців, тим більше, що в матчах Ліги Європи не діє ліміт на легіонерів.

Напередодні матчу «Актобе» – «Динамо» (Київ), наставник українського клубу Олег Блохін висловив упевненість, що його підопічні повинні проходити в груповий турнір Ліги Європи.

Не проти пограти в груповому турнірі і «Актобе». Головний тренер цієї команди Володимир Нікітенко підкреслив, що вивчав відеозаписи матчів за участю «Динамо» в УПЛ. «Ми чудово розуміємо, що нас очікує в завтрашньому матчі», – підкреслив наставник казахстанської команди.

Матч «Актобе» – «Динамо» (Київ) розпочнеться о 16:00 за київським часом, а пряма трансляція цього поєдинку в Україні запланована на телеканалі «2+2».

Читайте також: