Кияни отримують матеріальні компенсації за наслідки снігопадів

Жителі багатьох регіонів України досі згадують минулі зиму і початок весни через рекордні снігопади, що обрушилися на країну. Не є винятком у цьому питанні і жителі української столиці. Сніг, лід, величезні пробки на дорогах і багато іншого довгий час були супутниками киян і жителів інших українських регіонів.

А деякі кияни згадують зиму і початок весни ще і унаслідок заподіяної ним шкоди і, як сьогодні пишуть ЗМІ з посиланням на видання «Вести», деяким жителям столиці вдалося отримати компенсації від влади за заподіяну шкоду здоров’ю або майну.

Повідомляється, що власниця одного автомобіля зуміла отримати 84 500 гривень. На її автомобіль зійшов сніг з одного з дахів на Оболонській набережній. 12 тисяч гривень отримав київський юрист за те, що брила снігу пошкодила його транспортний засіб. Також повідомляється, що людям виплачуються компенсації і за отримані на києвських вулицях переломи і удари.

Related Post

У ЗМІ наводяться слова юриста Едуарда Багірова, що повідомив, що вперше можна спостерігати таку кількість виграних киянами в судах справ у комунальників. При цьому, наголошується, що в порівнянні з минулим роком, до судів звернулася більша кількість жителів столиці.

За матеріалами: Фокус.ua

Leave a Comment