fbpx
Футбол

ЗМІ: Гарет Бейл таки перейде в «Реал»?

До закриття трансферного вікна в Європі залишилося не так вже багато часу, а ряд питань про переходи зіркових футболістів з одного клубу в інший, так і залишається відкритим. Одним з таких питань є трансфер з лондонського «Тоттенхема» в мадридський «Реал» Гарета Бейла, про який пишуть і говорять протягом вже декількох місяців.

Сьогодні ЗМІ з посиланням на Cadena Cope повідомляють про те, що англійський та іспанський клуби нібито зуміли знайти спільну мову щодо питання переїзду Бейла з Лондона до Мадрида. Іспанське видання навіть називає дату офіційного підтвердження переходу Гарета Бейла в Королівський клуб. І датою цією повинна стати найближча п’ятниця. Була названа і сума, яку «вершкові» заплатять лондонцям за трансфер Бейла – 99 мільйонів євро.

Раніше в ЗМІ фігурувала дещо більша сума, отримавши яку, «Тоттенхем» готовий був розлучитися з валлійським зірковим гравцем. Йшлося про 110 мільйонах євро. Якщо угода відбудеться, то за отримані гроші «Тоттенхем» зможе в деякій мірі заповнити втрату, викликану відходом Бейла. Заміною Бейлу може стати, наприклад, екс-півзахисник донецького «Шахтаря» і махачкалінського «Анжи» Вілліан, який нібито віддав перевагу  саме «Тоттенхему». Повідомлялося про те, що бразилець пройде в Лондоні медобстеження і з великою часткою ймовірності переїзд Вілліана з Махачкали до Лондона відбудеться.

Нагадаємо, що сам Вілліан, ще виступаючи в донецькому «Шахтарі», неодноразово говорив про своє бажання пограти в Англії.

За матеріалами: isport.ua

Читайте також: