Девід Хей: Якщо я потраплю, то Тайсон Ф’юрі не тільки впаде – він уже не підніметься

28 вересня в Манчестері на рингу зійдуться 2 британських боксери-супертяжі: Девід Хей і Тайсон Ф’юрі. Обидва відомі і навіть знамениті не тільки своїми перемогами на рингу, але й поведінкою поза ним, а особливо своїми гучними, часто скандальними висловлюваннями.

Тайсон Ф’юрі і Девід Хей в даний час зайняті підготовкою до майбутнього в Манчестері поєдинку, а в засобах масової інформації раз у раз з’являються «колючі» висловлювання боксерів на адресу один одного. Цього разу ЗМІ наводять слова Хеймейкера, який заявив наступне: «Ф’юрі думає, що, якщо він зустрічається на рингу з двома схожими за зріст суперниками, то вони будуть боксувати однаково». При цьому Девід Хей підкреслив, що це не так.

Порівнюючи себе з колишнім суперником Тайсона Ф’юрі Каннінгемом, Хей заявив: «Я перебуваю в суперважкому дивізіоні вже дуже багато років, в той час, як Каннінгем тільки піднявся в цю вагу». Далі Хеймейкер зазначив, що він, на відміну від Каннінгема, вміє бити. «Якщо я потраплю, то Тайсон не тільки впаде – він уже не підніметься», – заявив Девід Хей і резюмував, що «це єдиний сценарій, за яким пройде наш бій».

Related Post

Нагадаємо, що нещодавно Девід Хей розповів про те, що після своєї перемоги над Тайсоном Ф’юрі він має намір отримати шанс на поєдинок з кимось із братів Кличків. На таку заяву Хеймекера відреагував Ф’юрі, заявивши наступне: «Нехай Хей забуде про подібні плани, тому що я відправлю його у відставку».

За матеріалами: isport.ua

Leave a Comment