fbpx
Шоу-бізнес

Альона Водонаєва показала свого чоловіка

  Буквально днями зірка реаліті-шоу «Дом-2» Альона Водонаєва несподівано для всіх повернулася до Москви з Лазурного берега, де проводила свою відпустку. Телеведуча не стала розкривати причину свого несподіваного повернення додому, інтригуючи таким чином своїх читачів.

Ну а нещодавно Альона Водонаєва розповіла про те, що за нею і її загадковим супутником полювали папараці. Альона написала у своєму блозі: «А ми здається спалили папараці! Перший раз бачу, як нас реально фоткали з кущів! Дехто гарячий, пішов розбиратися. Святий Франциско, нехай фотографи залишаться цілі».

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Читачі негайно ж зрозуміли, що йдеться про нового чоловіка Альони Водонаєвої . Однак, на щастя, Водонаєва вирішила довго не мучити своїх шанувальників інтригуючими заявами і майже відразу повідала про свого нового друга і про мету приїзду до Москви.

З’ясувалося, що Альона Водонаєва  стане учасницею нового сезону шоу «Танці з зірками». Партнером Альони з танцювального проекту став Євген Папунаішвілі, який торік виграв конкурс у парі з Глюкозою. Альона написала у своєму мікроблозі: «Гаразд, більше немає сенсу тримати інтригу і приховувати це від вас! Враховуючи, що і чутки вже поповзли та папарацці нас вартувати почали. Ми з Женею Папунаішвілі – партнери в новому сезоні Танців з Зірками».

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

За матеріалами: story.com.ua

Читайте також: