fbpx
Шоу-бізнес

Яна Рудковська розповіла про досягнення сина

  Успішний і популярний продюсер, телеведуча, світська левиця, а з недавніх пір і щаслива мама, Яна Рудковська є активним користувачем соціальних мереж. Яна Рудковська частенько радує своїх читачів і шанувальників все новими і новими знімками свого молодшого сина Олександра, якому 6 серпня виповнилося вже 7 місяців.

Цього разу Яна Рудковська похвалилася успіхами свого синочка. Буквально днями Олександр, якого самі батьки вирішили називати Гном Гномичем, порадував Яну і Євгена своїм умінням стояти. Яна Рудковська переконана, що завдяки генам Євгена Плющенка, олімпійського чемпіона з фігурного катання, незабаром Гном Гномич зробить свої перші кроки.

Яна Рудковська написала у своєму блозі: «Aааааа ….. Гном Гномич перший раз став на ніжки сам …», виклавши при цьому чарівний знімок, на якому видно, як маля стоїть в басейні, тримаючись за  руку дорослого.

Нагадуємо, що Яна Рудковська народила чудового сина Олександра 6 січня 2013 року. Про це стало відомо за допомогою Твіттера, в якому Євген Плющенко опублікував інформацію про те, що став татом.

За матеріалами: story.com.ua; Фото: соцмережі

Читайте також: