fbpx
Новини світу

У літаку Ангели Меркель турецький бодібілдер влаштував танці в нижній білизні

Надзвичайна і в той же час курйозна пригода сталася в Німеччині. У літак канцлера Ангели Меркель проник чоловік і влаштував на борту повітряного судна танці в спідній білизні.

Повідомляється, що цим чоловіком є ​​бодібілдер з Туреччини Волкан Т., якому 24 роки. Молодий чоловік провів у літаку канцлера Німеччини 4 години. Про те, як бодібілдер опинився на борту повітряного судна високопоставленого німецького чиновника, у ЗМІ наводиться різна інформація. Згідно з одними повідомленнями, молодик міг проникнути на злітно-посадкову смугу, а потім і в літак через аварійні виходи. Згідно з іншою інформацією, турецький бодібілдер потрапив на територію посадкової смуги під приводом проведення весільної вечірки.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Як би там не було, тепер молодим чоловіком всерйоз займаються німецькі правоохоронці, тим більше, що, як пишуть у ЗМІ, у Волкана Т. були виявлені наркотичні засоби.

Також повідомляється, що бодібілдер, проникнувши в літак, роздягнувся до спідньої білизни і розбризкав всередині повітряного судна піну з вогнегасника. Крім того, молодик проник в кабіну пілота і понатискав там ряд кнопок. Зважаючи на те, що літак був заправлений пальним, теоретично, хлопець спокійно міг зрушити лайнер з місця. Волкан Т. також станцював на крилах літака канцлера Німеччини.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Щодо Ангели Меркель, то за повідомленнями в ЗМІ, вона в момент надзвичайної події перебувала на відкритті щорічного оперного фестивалю Вагнера в баварському місті Байройті.

За матеріалами: podrobnosti.ua

Читайте також: