fbpx
Новини світу

У Києві з’являться цілодобові хлібні магазини, а ціни на соціальні сорти хліба мінятися не будуть

В українській столиці можуть почати роботу хлібні магазини, продукція в яких буде реалізовуватися цілодобово. Крім того, в КМДА говорять про те, що не мінятиметься у бік підвищення і ціна на соціальні сорти хліба. Про це пишуть сьогодні в українських ЗМІ з посиланням на видання «Сегодня».

У пресі наводиться заява глави КМДА, який відзначає, що дуже багато людей в українській столиці працюють вечорами, а також вночі. Саме через це в КМДА вітають цілодобову роботу торгових точок з продажу хліба.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

Повідомляється про підписання КМДА договору з "Київхлібом". У цьому документі зазначено, що вартість п’яти видів соціальних сортів хліба не буде підвищуватися протягом найближчих двох років. Йдеться про батон "Нива", вартість якого складає 3,30 грн., А також про такі сорти хліба: "Український" – 3,16 грн., "Пшеничний" – 3,44 грн., Батон "Дорожній" – 3,85 грн. і "Печерський" – 3,38 грн. За словами глави «Київхліба», у столиці не буде підніматися питання про подорожчання і інших сортів хліба до кінця наступного року.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

У «Київхлібі» говорять про намір відродити мережу своїх фірмових магазинів. У планах підприємства – 270 хлібних магазинів, а в даний час розглядається питання про створення схеми розміщення хлібних магазинів в Києві.

За матеріалами: podrobnosti.ua

Читайте також: