fbpx
Право

У друкарні, де друкують агітматеріали Навальний і Мельников, проводиться обшук

Кандидат у мери Москви Олексій Навальний написав у своєму Twitter, що в друкарню «Московського видавничого дому», де друкуються його агітаційні матеріали, прийшли з обшуком. У тій же друкарні виготовляють агітматеріали для кандидата від КПРФ Івана Мельникова. Глава фракції комуністів у Мосміськдумі Андрій Кличков підтвердив дану інформацію.

За словами Кличкова, вранці 22 серпня в друкарню прийшли поліцейські, заблокували будівлю і «влізли в бухгалтерію». «Людей опитують, нишпорять по столах і кабінетах», – написав він у своєму мікроблозі. Обшук, заявив Кличков, проводиться за розпорядженням заступника начальника поліції по САТ Москви.

Навальний, коментуючи обшук у друкарні, не втримався від дошкульного зауваження: «Це, я так розумію, Собянін реалізує свій "меморандум про чесні вибори"».

У друкарні «Московського видавничого дому», штаб Навального виготовляє банери для балконів будівель, а також друкує частину листівок. Про те, які матеріали у цій типографії робить штаб Мельникова, інформація відсутня. Варто відзначити, що робота «Московського видавничого дому» на час обшуку не призупинялась.

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: