fbpx
Політика

«Свобода» працює на Москву – Ляшко

 Депутат Верховної Ради України Олег Ляшко нагадав, що раніше вже писав про те, що представники «Свободи», прикриваючись різними націоналістичними гаслами, працюють на Москву. Як вважає депутат, ганебне голосування Івано-Франківської обласної ради лише підтвердило це. Ляшко додав, що йдеться про голосування за проектом угоди про розподіл вуглеводнів, яка передбачала видобуток сланцевого газу на території області.

Ляшко нагадав, що компанія Chevron пропонувала залишати в бюджеті 10% коштів, отриманих від видобутку і, як він вважає, ці гроші можна було б використати на ремонт шкіл, для придбання обладнання в лікарні і будівництво нових доріг.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

«Тепер же івано-франківцям залишається лише мріяти про це», – написав він.

За його словами, найголовніше те, що це міг бути серйозний крок на шляху до енергетичної незалежності України.

«Однак цього не сталося через «патріотизм» «Свободи». Вони відпрацьовують гроші «Газпрому», роздуваючи міф про нібито катастрофічні екологічні наслідки видобутку сланцевого газу», – зазначив Ляшко.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

При цьому він звернув увагу на те, що світовий досвід навпаки показує зворотне і, до того ж, Росія сама зайнята розробками в цьому напрямку.

Він вважає, що в ситуації, коли агресія «Газпрому» тільки загострюється, політикам слід думати про державу, а не діяти за ганебним ленінським принципом – «чим гірше – тим краще».

Читайте також: