fbpx
Політика

Путін: Україна і Росія обговорять загрози зближення української сторони з ЄС

Наступного тижня до Росії прибуде українська делегація для того, щоб обговорити питання, пов’язані з наміром України підписати Угоду про асоціацію з ЄС і можливі наслідки цього кроку для відносин з російською стороною. Про проведення таких консультацій президент України Віктор Янукович і президент Російської Федерації Володимир Путін домовилися в ході телефонної розмови, повідомив глава російської держави на нараді в Ростові-на-Дону.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

«Наступного тижня до Москви прилетять наші колеги з України, щоб на міжурядовому рівні проаналізувати всі можливі загрози, пов’язані з цією ситуацією», – додав Володимир Путін.

При цьому він ще раз нагадав, що про вступ України в ЄС поки не йдеться. Зараз вся політика зосереджена на підписанні Угоди про асоціацію з ЄС, причому, як висловився президент РФ, «на досить жорстких для української економіки умовах».

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

«У ході консультацій належить зрозуміти, існують такі загрози або не існують, і якщо так, то що з цим робити», – додав Володимир Путін.

За матеріалами: Інтерфакс-Україна

Читайте також: