fbpx
Політика

Путін: МС вживе заходів у разі підписання Угоди про асоціацію України з ЄС

Країни Митного Союзу змушені будуть ввести захисні заходи для свого ринку у випадку, якщо Україна піде на зближення з Європейським Союзом. Про це заявив президент РФ Володимир Путін на нараді в Ростові-на-Дону.

«Якщо наші сусіди підуть на істотну лібералізацію митного режиму з Євросоюзом, то на ринок України неминуче хлинуть товари досить непогані за якістю і за ціною, але це призведе до того, що вони будуть видушувати з власне українського ринку товари саме українського виробництва . Тоді країнам Митного союзу доведеться подумати про захисні заходи», – підкреслив президент РФ.

Читайте також:  Новий піар-підхід до росту рейтингів в угорських праворадикалів

На думку Володимира Путіна, в разі посилення відносин України з ЄС виникнуть труднощі з маркуванням товарів, визначенням країни їх походження, а це поставить російських виробників у досить складне становище.

Нагадаємо, напередодні Володимир Путін заявив, що наступного тижня в Москві відбудеться зустріч з українськими колегами, в ході якої будуть проаналізовані всі можливі загрози, пов’язані з можливим підписанням Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

Читайте також:  Макрон у Празі обговорить закупівлю снарядів для України 

За матеріалами: Інтерфакс-Україна

Читайте також: