fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Кримські татари погрожують акторові Паніну

Представники кримських татар зажадали від російського актора Андрія Паніна вибачень за його висловлювання і дали на це рівно добу.

«У нього є можливість реабілітуватися. Ми думаємо, що якщо протягом 24-х годин він принесе свої вибачення, це буде нормально і адекватно сприйнято. Ми зрозуміємо, що він був у п’яному маренні, коли сказав ці дурниці», – заявив глава алуштинського регіонального меджлісу Енвера Арпатли.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

В іншому випадку справа може дійти до самосуду, попередив заступник голови меджлісу кримських татар Рефат Чубаров. Арпатли також не виключає такої можливості: «Якщо вибачень не буде, то все, що я можу передати Альоші, – це те, що ми просто помолимось за його здоров’я. Я хочу, щоб ви так прямо і у відкриту це все передали».

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

Нагадаємо, ставши учасником незначної дорожньо-транспортної пригоди в Алушті, Панін безсторонньо висловився в бік кримських татар, крім того, поставив під сумнів територіальну приналежність Криму, засумнівавшись, що півострів є частиною України. Слова Паніна викликали бурю обурення серед представників місцевих громад.

Кримські татари погрожують акторові Паніну (відео):

За матеріалами: Lenta.ru

Читайте також: