fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Кримські татари обурені висловлюваннями актора Паніна

ДТП за участю російського актора Олексія Паніна, що відбулося днями в Криму, стало приводом для міжнаціонального скандалу. Лідер кримських татар Мустафа Джемілєв закликав співробітників правопорядку належним чином відреагувати на антитатарські висловлювання Паніна і притягнути його до відповідальності.

«Наприклад, в США за такі висловлювання він би вже сидів у в’язниці. Це расистські висловлювання! Так, в Росії це проходить, вони можуть безкарно обзивати осіб кавказької національності. Але він повинен розуміти, що знаходиться на території іншої держави», – заявив Джемілєв, додавши, що етнічний парламент (меджліс) не має наміру реагувати на слова актора. «Якби ми реагували на кожного ублюдка, ми тільки цим би і займалися», – зазначив лідер кримських татар.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

Сам Олексій Панін прокоментував дорожню пригоду у властивій йому манері, не особливо вибираючи вирази: «Ніякого ДТП не було. Є кримські татари, також як і серед росіян, українців, в кожній нації є свої ******. Просто є кримські татари, які працюють, намагаються бути культурними людьми. А є просто люди, яких Сталін не добив».

Читайте також:  СБУ затримала у Дніпрі рекетирів, які викрадали людей та «вибивали» з них гроші

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: