fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Кияни отримують матеріальні компенсації за наслідки снігопадів

Жителі багатьох регіонів України досі згадують минулі зиму і початок весни через рекордні снігопади, що обрушилися на країну. Не є винятком у цьому питанні і жителі української столиці. Сніг, лід, величезні пробки на дорогах і багато іншого довгий час були супутниками киян і жителів інших українських регіонів.

А деякі кияни згадують зиму і початок весни ще і унаслідок заподіяної ним шкоди і, як сьогодні пишуть ЗМІ з посиланням на видання «Вести», деяким жителям столиці вдалося отримати компенсації від влади за заподіяну шкоду здоров’ю або майну.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

Повідомляється, що власниця одного автомобіля зуміла отримати 84 500 гривень. На її автомобіль зійшов сніг з одного з дахів на Оболонській набережній. 12 тисяч гривень отримав київський юрист за те, що брила снігу пошкодила його транспортний засіб. Також повідомляється, що людям виплачуються компенсації і за отримані на києвських вулицях переломи і удари.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

У ЗМІ наводяться слова юриста Едуарда Багірова, що повідомив, що вперше можна спостерігати таку кількість виграних киянами в судах справ у комунальників. При цьому, наголошується, що в порівнянні з минулим роком, до судів звернулася більша кількість жителів столиці.

За матеріалами: Фокус.ua

Читайте також: