fbpx
Політика

«Кияни мають право на власну владу», – Ємець

 Депутат Верховної Ради України від фракції «Батьківщина» Леонід Ємець заявив, що жителі Києва мають право на власну владу, на депутатів Київради та міського голову, яких вони самі оберуть і які будуть від їх імені керувати містом, встановивши чесні тарифи і більш високі надбавки бюджетникам.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Ємець наголосив, що це те, що він обіцяв своїм виборцям, коли балотувався до парламенту. За його словами, він не має наміру відмовлятися від своїх слів, незважаючи на різні провокації з боку тих, хто незаконно захопив владу в Києві.

Він запевнив, що першою справою, коли почнеться нова сесія Верховної Ради, буде розглядатися питання ситуації в столиці, зокрема питання проведення виборів.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

«Відповідні постанови вже були подані», – підкреслив депутат.

При цьому депутат партії «УДАР» Олексій Давиденко підтримав свого колегу, додавши, що ніякі надбавки бюджетникам не потрібні. За його словами, потрібно забезпечити людей гідною заробітною платою і тоді не доведеться вигадувати додаткові «подачки».

Читайте також: