fbpx
Футбол

Едмар про дискваліфікацію «Металіста»: Дуже прикро, коли карають за те, чого ми не здійснювали

Ситуацію з дискваліфікацією «Металіста» з єврокубків в поточному сезоні прокоментував півзахисник харківського клубу і збірної України Едмар, за словами якого, у команді «всі чекали цього моменту – виступу в Лізі Чемпіонів».

Едмар, думку якого наводить офіційний сайт харківського клубу, вважає, що можна тільки здогадуватися чому «Металіст» був відлучений від єврокубків саме зараз. «Це дуже прикро, тим більше, коли карають за те, чого ми не робили», – підкреслює футболіст.

Едмар говорить про те, що футболісти «Металіста» не мають наміру опускати руки і будуть рухатися вперед, до нових цілей. «Ми будемо продовжувати так само грати з повною віддачею, щоб вже на наступний рік нам ніхто не зміг перешкодити виступати в Лізі Чемпіонів», – заявив півзахисник харківського клубу.

Прокоментував Едмар і наступного суперника «Металіста» в УПЛ. Нагадаємо, що в рамках 7-го туру української футбольної першості «Металіст» зіграє з «Севастополем», відібравши очки у попередньому турі у дніпропетровського «Дніпра». За словами Едмара, його команді належить складний матч, оскільки футбольний клуб «Севастополь» є добре укомплектованою командою, яка грає дисципліновано.

За матеріалами: metalist.ua Фото: metalist.ua

Читайте також: