fbpx
Футбол

«Дніпро» в Естонії виграв у «Нимме Калью», а також деякі інші результати матчів плей-офф Ліги Європи

Дніпропетровський «Дніпро» виграв в Естонії у клубу «Нимме Калью». Матч завершився з рахунком 3:1 на користь підопічних Хуанде Рамоса. Можна сказати, що «Дніпро» все вирішив ще в першому таймі, забивши два голи у ворота естонського клубу. На 23-й хвилині поєдинку пенальті реалізував Євген Селезньов, а на 36-й хвилині першого тайму гол у ворота «Нимме Калью» забив Джуліано. На 53-й хвилині поєдинку «Дніпро» довів рахунок до розгромного – відзначився Роман Зозуля. Але через хвилину естонський клуб забив гол у відповідь. За «Нимме Калью» відзначився Яанар Тоомет.

Завершилися ще кілька поєдинків раунду плей-офф Ліги Європи. «Динамо» (Тбілісі) з рахунком 0:5 вдома програло грізному лондонському «Тоттенхему», а краснодарська «Кубань» з рахунком 1:0 переграла «Фейєноорд».

Московський «Спартак» у Швейцарії зіграв внічию 1:1 з клубом «Санкт-Галлен», а казанський «Рубін» з рахунком 2:0 в гостях переграв «Мольде».

Нагадаємо, що раніше київське «Динамо» не без зусиль з рахунком 3:2 обіграло «Актобе», а зараз одеський «Чорноморець» грає з албанським «Скендербеу». На момент написання статті рахунок у цьому поєдинку 0:0.

Читайте також: