fbpx
Спорт

Девід Хей: Якщо я потраплю, то Тайсон Ф’юрі не тільки впаде – він уже не підніметься

28 вересня в Манчестері на рингу зійдуться 2 британських боксери-супертяжі: Девід Хей і Тайсон Ф’юрі. Обидва відомі і навіть знамениті не тільки своїми перемогами на рингу, але й поведінкою поза ним, а особливо своїми гучними, часто скандальними висловлюваннями.

Тайсон Ф’юрі і Девід Хей в даний час зайняті підготовкою до майбутнього в Манчестері поєдинку, а в засобах масової інформації раз у раз з’являються «колючі» висловлювання боксерів на адресу один одного. Цього разу ЗМІ наводять слова Хеймейкера, який заявив наступне: «Ф’юрі думає, що, якщо він зустрічається на рингу з двома схожими за зріст суперниками, то вони будуть боксувати однаково». При цьому Девід Хей підкреслив, що це не так.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Порівнюючи себе з колишнім суперником Тайсона Ф’юрі Каннінгемом, Хей заявив: «Я перебуваю в суперважкому дивізіоні вже дуже багато років, в той час, як Каннінгем тільки піднявся в цю вагу». Далі Хеймейкер зазначив, що він, на відміну від Каннінгема, вміє бити. «Якщо я потраплю, то Тайсон не тільки впаде – він уже не підніметься», – заявив Девід Хей і резюмував, що «це єдиний сценарій, за яким пройде наш бій».

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Нагадаємо, що нещодавно Девід Хей розповів про те, що після своєї перемоги над Тайсоном Ф’юрі він має намір отримати шанс на поєдинок з кимось із братів Кличків. На таку заяву Хеймекера відреагував Ф’юрі, заявивши наступне: «Нехай Хей забуде про подібні плани, тому що я відправлю його у відставку».

За матеріалами: isport.ua

Читайте також: