fbpx
Новини світу

Бюджетний iPhone буде мати надміцний корпус

  Так званий бюджетний iPhone, відомий також під назвою iPhone 5c, незважаючи на пластиковий корпус, буде вельми міцним.

Хоч презентація смартфона і повинна відбутися 10 вересня, деякі зарубіжні оглядачі вже зуміли дістати новинку і провести деякі тести. Зокрема, було проведено тест на міцність нового смартфона від Apple. Його трусили в одному пакеті з ключами, монетами, скріпками й іншим, проте це ніяк не позначилося на корпусі iPhone 5c.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Крім того, нічого оглядачі не змогли йому зробити навіть тоді, коли цілеспрямовано намагалися подряпати корпус ключами і монетами. Все це свідчить про те, що компанія Apple використовує при виготовленні iPhone 5c не простий пластик, а якийсь його різновид, який, як показують тести, відрізняється хорошою міцністю і зносостійкістю.

Читайте також:  В Бельгії поліція зупинила проросійську конференцію на яку був запрошений Орбан

Нагадаємо, що так званий бюджетний iPhone, за даними аналітиків, насправді не буде таким вже дешевим. Передбачається, що його вартість без підключення до оператора стільникового зв’язку складе від 400 до 500 доларів.

Тестування iPhone 5c на міцність (відео):

Читайте також: