fbpx
Шоу-бізнес

Актор Олексій Панін: «А я хіба в Україні перебуваю? Я не в Україні, я в Криму!»

Відомий російський актор Олексій Панін, який днями опинився в центрі скандалу, пов’язаного з дорожньо-транспортною пригодою в Алушті, зробив дуже цікаву заяву, яку сьогодні наводять засоби масової інформації з посиланням на «Крим.Коментарі». Актор, коментуючи ДТП в Алушті і заяви з його боку, в яких він, як писали у ЗМІ, образив місцевого жителя, вважає, що «ця ситуація не варта виїденого яйця!». На думку Олексія Паніна, все «роздули журналісти», а з його боку ніяких гучних заяв з приводу татар не було.

Олексій Панін вважає, що непорядні люди є і серед росіян, і серед українців, і серед китайців. «Так, я сказав, що правильно, що Сталін їх під час війни виселив з Криму. Одні татари, які повернулися до Криму, вони заробляють, намагаються будуватися, а є хами, які в Севастополі стояли з дивізіями СС і, коли дивізії пішли, татари там залишилися і знищували наших російських людей!», – наводять сьогодні ЗМІ слова російського актора .

Олексію Паніну було поставлено питання, чи не боїться він, що його в Україні можуть оголосити персоною нон грата. На це актор відповів наступне: «А я хіба в Україні перебуваю? Я не в Україні, я в Криму! .. Запитайте у будь-якого кримчанина, чи вважає він себе українцем?».

Нагадаємо, що раніше ситуацію з Олексієм Паніним прокоментував генеральний консул Російської Федерації в Криму В’ячеслав Світличний, слова якого наводили ЗМІ з посиланням на видання «Комсомольська правда в Україні». В’ячеслав Світличний заявив, що «російський актор і хамство – дві несумісні речі». При цьому, генеральний консул зазначив, що якщо актор дійсно вдарив місцевого жителя, супроводивши свій вчинок цинічними коментарями, то такі дії В’ячеслав Світличний вважає ляпасом своїй країні.

За матеріалами: podrobnosti.ua Фото: ИТАР-ТАСС

Читайте також: