fbpx
Без категорії

Чеміонка Росії з синхронного фігурного катання дискваліфікована за допінг

На офіційному сайті Російського антидопінгового агентства з’явилася інформація про дискваліфікацію на 9 місяців чемпіонки Росії 2012 року з синхронного фігурного катання Аліси Лісовської за порушення антидопінгового законодавства, допущеного в грудні 2012 року. Оскільки термін дискваліфікації відлічується з моменту розкриття позитивної допінг-проби, то вже в наступному місяці Лісовська зможе приступити до виступів.

Аліса Лісовська – дочка чемпіонів світу та Європи 1981 року в парному катанні Ігоря Лісовського і Ірини Воробйової, які покинули Росію на початку 90-х років. Зараз батько Аліси працює тренером з фігурного катання в одному з приватних американських клубів.

У 2001-2002 роках Аліса Лісовська співпрацювала з командою "Колорадо Спрінгс Тім Бродмур" (США), потім перейшла в санкт-петербурзьку команду «Парадіз», разом з якою стала чемпіонкою Росії. На чемпіонаті світу 2012 року, після якого була виявлена ​​позитивна допінг-проба Лісовської, команда «Парадіз» на чемпіонаті світу з синхронного фігурного катання в Гетеборзі (Швеція) посіла п’яте місце.

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: