fbpx
Футбол

Мирон Маркевич про судову епопею «Металіста»: Я знаю як все відбувалося…

Вчора частково завершилася історія з участю харківського «Металіста» в поточному розіграші Ліги чемпіонів. Підопічні Мирона Маркевича не зіграють сьогодні, 21 серпня, в раунді плей-офф з «Шальке», а остаточне рішення в так званій «справі Металіста» Спортивний арбітражний суд Лозанни опублікує 28 серпня. Тобто, теоретично, у «Металіста» ще є шанс взяти участь у нинішній єврокубковій кампанії.

Сьогодні в ЗМІ, з посиланням на «Спорт-Експрес в Україні», з’явилися слова головного тренера харківської команди Мирона Маркевича, який підкреслив, що про подальший розвиток подій краще запитати у юристів клубу. При цьому Мирон Богданович зазначив, що «після завершення епопеї з участю або неучастю команди в єврокубках в якійсь мірі стало легше».

Ситуацію, що склалася, за словами наставника «Металіста», залишається лише прийняти і продовжувати готуватися до матчів УПЛ. Мирон Маркевич також підкреслив, що футболістів команди новина про заборону грати в Лізі чемпіонів засмутила.

«Звідки виникла ця ситуація і як все відбувалося, знаю тільки я. Можливо, колись про це напишу в своїх спогадах», – резюмував головний тренер харківського «Металіста» Мирон Маркевич.

За матеріалами: sport.ua

Читайте також: