fbpx
Футбол

Київське «Динамо» вирушило до Казахстану. Олег Блохін взяв із собою 21 футболіста

У четвер, 22 серпня, київське «Динамо» зіграє свій перший поєдинок у рамках плей-офф Ліги Європи проти футбольного клубу «Актобе». Цей матч викликав підвищений інтерес в Казахстані, куди сьогодні чартерним рейсом з Борисполя відправилася команда Олега Блохіна.

На матч проти «Актобе» Олег Блохін взяв із собою 21 футболіста:

воротарі: Максим Коваль, Олександр Шовковський, Артур Рудько;

захисники: Євген Хачеріді, Бенуа Тремулінас, Александар Драгович, Євген Макаренко, Домагой Віда;

півзахисники: Олег Гусєв, Андрій Цуріков, Сергій Сидорчук, Роман Безус, Дуду, Юнес Беланда, Огнен Вукоєвич, Лукман Аруна і Мігел Велозу;

нападники: Браун Ідейє, Андрій Ярмоленко, Дьемерсі Мбокані і Джермейн Ленс.

Сьогодні ввечері запланована передматчева прес-конференція Олега Блохіна. Сьогодні ж київське «Динамо» проведе в Казахстані тренування.

Матч «Актобе» – «Динамо» (Київ) розпочнеться 22 серпня о 16:00 за київським часом, а пряма трансляція цього поєдинку запланована на телеканалі «2+2» .

Сьогодні в ЗМІ з’явилися слова одного з найвідоміших футболістів Казахстану Самата Смакова, який зазначив, що футбол в цій країні переживає великий успіх і прогрес, про що свідчать виступи у єврокубках «Шахтаря» та «Актобе». У раунді плей-офф Ліги Європи, на думку Самата Смакова, казахстанському «Актобе» попався гранд пострадянського періоду, проте Смаков вірить у те, що «Актобе» зможе створити справжню сенсацію.

За матеріалами: sport.ua

Читайте також: