fbpx
Шоу-бізнес

З’явилися нові подробиці весілля Кеті Топурії

  Популярна співачка і солістка групи «А-Студіо» Кеті Топурія незабаром вийде заміж за свого коханого, відомого бізнесмена Льва Гейхмана. Весілля має відбутися 9 вересня, тому й наречений, і наречена дуже активно готуються до одного з найважливіших подій у своєму житті.

Вже відомо, хто буде тамадою на весільному торжестві популярної співачки. Таку честь Кеті Топурія довірила своєму близькому другу, популярному співакові Олексію Чумакову. Цікаво, що співачка запросила Олексія Чумакова і Юлію Ковальчук одними з перших, пожартувавши при цьому, що "якби Чумаков не доводився їй другом, то вона запросила б його вести своє весілля". Співак негайно ж погодився, зазначивши, що не візьме за це ні копійки.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Нагадуємо, що про дату весілля Кеті Топурії та Льва Гейхмана стало відомо завдяки Яні Рудковській, яка за допомогою свого блогу повідомила, що Лев зробив пропозицію Кеті прямо на дні народження Максима Галкіна , на що сама Топурія відповіла згодою.

Що ж до весільної сукні, то поки немає точної інформації про те, якою вона буде, проте є чіткі припущення, адже Кеті ділиться з читачами свого блогу різною інформацією.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

За матеріалами: story.com.ua

Читайте також: