ЗМІ: «Барселона» розгляне питання про купівлю Ікера Касільяса?

Після зміни головного тренера в мадридському «Реалі» легенда Королівського клубу Ікер Касільяс так і не отримав місце в основі команди. Нагадаємо, що Ікер Касільяс перестав виходити на поле в основному складі команди ще при Жозе Моурінью, а перший тур нової іспанської футбольної першості показав, що і при Карло Анчелотті номером один в «Реалі» залишається Дієго Лопес, який чудово справляється зі своїми обов’язками.

Такі події знову привели до розмов про можливу зміну Ікером Касільясом команди. Сьогодні ЗМІ з посиланням на Sport.es повідомляють про зацікавленість персоною Касільяса з боку каталонської «Барселони» – найголовнішого ворога "Реала" на іспанських футбольних полях. Повідомляється про те, що керівництво "Барселони" навіть провело екстрене засідання за участю президента клубу Сандро Роселя і спортивного директора команди Андоні Субісаррети. У «Барселоні» нібито мають намір стежити за тим, як розвиватиметься ситуація у Касільяса в «Реалі». Не виключається і варіант пропозиції «Барселони» щодо купівлі голкіпера. Такий крок може бути цілком реальним, оскільки, як повідомлялося раніше, після закінчення цього сезону столицю Каталонії має намір покинути Віктор Вальдес.

Related Post

Але «Барселона» – не єдиний у Європі футбольний клуб, який цікавиться Касільясом. Британське видання Daily Mail пише про те, що в лондонському «Арсеналі» розглядають можливість посилення воротарської позиції, а кандидатами на місце у воротах лондонського клубу нібито розглядаються Ікер Касільяс і голкіпер «Валенсії» Вісенте Гуаїта.

За матеріалами: isport.ua

Leave a Comment