fbpx
Футбол

«Дніпро» звернувся до КДК ФФУ і просить зарахувати поразку «Севастополю»

Матч 6-го туру УПЛ «Севастополь» – «Дніпро» запам’ятався вболівальникам не тільки цікавими подіями на футбольному полі, а й хуліганськими діями фанатів, які перебували на трибунах стадіону в Севастополі. Нагадаємо, що на 55-й хвилині матчу «Севастополь» – «Дніпро» за рахунку 1:1 під час атаки «Дніпра», вболівальники, що знаходилися за воротами «Севастополя», почали кидати на поле фаєри і крісла.

Генеральний директор «Дніпра» Андрій Стеценко, слова якого наводить офіційний сайт дніпропетровського клубу, повідомив, що після поєдинку в Севастополі «Дніпро» подав заяву в КДК ФФУ. У своєму зверненні в дисциплінарну інстанцію представники дніпропетровського клубу звернули увагу на неприпустимість тих дій, які сталися під час поєдинку в Севастополі. «З нашої точки зору, у зв’язку з паузою в грі атакуючий порив «Дніпра» був збитий. Ми звернулися з проханням розглянути те, що трапилося більш детально і, можливо, зарахувати «Севастополю» технічну поразку через неправомірні дії його вболівальників», – зазначив Андрій Стеценко.

Крім того, Андрій Стеценко підтвердив інформацію, що з’явилася вчора про бажання Джуліано покинути дніпропетровський клуб, а також прокоментував придбання «Дніпром» Бруно Гами: «Вчора ми цього футболіста підписали, а сьогодні він вже летить з нами в Естонію».

Нагадаємо, що 22 серпня дніпропетровський «Дніпро» в Естонії проведе свій поєдинок в рамках плей-офф Ліги Європи. Суперником підопічних Хуанде Рамоса буде клуб «Нимме Калью».

За матеріалами: fcdnipro.ua

Читайте також: