Дакота Джонсон може зіграти головну роль в екранізації книги «50 відтінків сірого»

 Вже зовсім скоро повинні стартувати зйомки фільму, заснованого на еротичному романі Е. Л. Джеймс «50 відтінків сірого». Багатьох цікавить, які актори виконають головні ролі в прийдешньому фільмі, особливо враховуючи те, що в ньому мають бути присутні «сцени для дорослих».

Раніше ходили чутки про те, що роль головної героїні Анастейші Стіл пропонували таким зіркам як Емма Уотсон і Елісон Брі, але ця інформація не підтвердилася. Зараз же повідомляється, що найближче до отримання ролі 23-річна актриса Дакота Джонсон – дочка актора Дона Джонсона і актриси Мелані Гріффіт.

При цьому про претендентів на головну чоловічу роль поки що нічого невідомо.

Related Post

Нагадаємо, що постановкою фільму буде займатися Сем Тейлор-Джонсон. Як очікується, фільм вийде на екрани в серпні наступного року.

«50 відтінків сірого» розповідає історію стосунків між молодою студенткою на ім’я Анастейша Стіл і підприємцем Крістіаном Греєм. Спочатку роман планувався як фан-фік до «Сутінок», але в підсумку став повноцінною книгою, яка отримала 2 продовження.

У книзі, до слова, містяться сцени відвертого сексуального характеру, в тому числі з БДСМ. Але це не завадило їй стати бестселером.

Leave a Comment