fbpx
Новини світу

У Дніпропетровській області пенсіонерка відкрила “музей Тимошенко”

75-річна мешканка українського села Макорти Дніпропетровської області Ніна Босонченко вирішила підтримати екс-прем’єр-міністра України, яка знаходиться в ув’язненні, і створила у своїй квартирі музей Юлії Тимошенко. «Вона – справжня народна героїня, яка зараз незаконно перебуває в тюремному ув’язненні. Створений мною музей – це підтримка з народу для Юлії», – заявила пенсіонерка.

Основними експонатами музею є портрети Юлії Тимошенко та атрибутика опозиційної партії «Батьківщина», очолюваної екс-главою уряду. Всіх охочих подивитися на ці предмети Ніна Босонченко пускає в будинок безкоштовно.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

Пенсіонерка з села Макорти – не єдина, хто залучає таким чином увагу до особистості Тимошенко. Раніше з подібною ініціативою виступила тітка колишньої глави українського Кабміну Антоніна Ульяхіна. Жінка заявила, що має намір відкрити в Дніпропетровській області «музей політичних репресій» і виставити в ньому подарунки, які передають для Юлії Тимошенко її прихильники. «До нас приносять дуже багато звернень, листів на її підтримку. Також передають для Юлії Володимирівни освячені ікони, хрестики. Таких речей зібрано дуже багато. Ми це все систематизуємо і покажемо, скільки людей в Дніпропетровську підтримують Юлію Тимошенко», – розповіла Ульяхіна.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

За матеріалами: Lenta.ru

Читайте також: