fbpx
Політика

У борця з корупцією Навального виявили незадекларовану компанію в Чорногорії

Один з користувачів «Живого журналу» виявив дані, відповідно до яких кандидат на посаду мера Москви і борець з корупцією Олексій Навальний є чинним засновником зареєстрованої в Чорногорії і офіційно незадекларованої будівельної компанії MRD COMPANY.

Блогер ПоліТреш написав у своєму журналі, що згідно з офіційною базою даних компаній Чорногорії, Навальний разом з Марією Гайдар і  бізнесменом Михайлом Єшкіним є чинними засновниками MRD COMPANY. За даними чорногорської влади, ніяких змін у списку глав і засновників не проводилося, а сам статус компанії вказаний як «активний».

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

За словами блогера,  інформація, що з’явилася може коштувати Навальному участі у виборах мера Москви, тому що, згідно із законодавством, кандидати на всі виборні посади повинні надавати відомості про доходи, майно та іноземні активи, а за приховування таких даних знімаються з передвиборної гонки.

Блогер ПоліТреш також опублікував листування, яке Навальний ще в 2007 році вів з другом Максимом Бабічем і в якому мова якраз іде про перспективи вкладення коштів у нерухомість в Чорногорії і створення компанії в цій країні.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: