fbpx
Без категорії

Турнір «Великого шолома» з пляжного волейболу стартував у Москві

У центрі Москви панує справжнісінький пляжний настрій – вшосте столиця Росії приймає один з найбільш статусних турнірів з пляжного волейболу – чемпіонат «Великого шолома». Цього року участь у змаганнях візьмуть 128 найсильніших команд планети.

Раніше московський турнір проходив на Поклонній горі, а тепер у волейболістів-пляжників з’явився свій будинок – Центр пляжних видів спорту «Динамо». За словами директора змагань Ігоря Володарського, чоловіча і жіноча російські збірні представлені в найсильнішому складі. Головний тренер жіночої збірної Росії Марко Солюстрі зазначив, що нинішній сезон розпочався для команди важко, спортсменів переслідували травми. «Але потім дівчата набрали форму, виграли золото Універсіади, стали першими на турнірі «Анапа Оpen», і тут ми збираємося боротися за медалі, – підкреслив тренер.

У дні кваліфікації вхід на стадіон безкоштовний. Квиток на ігри серії плей-офф коштує близько двохсот рублів, за ці гроші на території Центру пляжних видів спорту «Динамо» можна буде провести цілий день – відвідати не лише змагання, а й подивитися майстер-класи, взяти участь у розіграшах та музичних конкурсах.

Турнір «Великого шолома» з пляжного волейболу стартував у Москві (відео):

За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: