fbpx
Спорт

Сочинські активісти склали карту “олімпійської ганьби”

Роман Шикарев, що представляє сочинський громадянський рух "Закон і порядок", стверджує, що міська влада досі не може впоратися з проблемами смороду в Сочі, навіть незважаючи на скандал, що розгорівся після оприлюднення інформації про загрозу затоплення фекальними водами резиденції президента Росії у столиці Олімпійських ігор 2014 року.

Активісти розробили інтерактивну карту, на якій вказали всі «проблемні зони» Сочі і навіть пояснили, де чим пахне. Всього на карту нанесено 35 об’єктів. Червоним кольором відмічені ті ділянки, де проблема актуальна, синім – об’єкти, що вимагають перевірки, зеленим – території, на яких проблему вдалося усунути. Щоправда, зеленим кольором поки відзначений тільки одна ділянка, і це не резиденція Путіна.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

«Олімпійське місто Сочі готується приймати гостей. І залишилося до цієї події менше 200 днів. А місто Сочі як і раніше не працює у напрямку наведення порядку. І як і раніше в місті пахне так, що на думку спадає тільки одна фраза – "олімпійський ганьба"», – написав Роман Шикарев на сайті "Блог Сочі".

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

За матеріалами: newsru.com

Читайте також: