fbpx
Кінотеатри

Саймон Пегг спростував причетність до кінокоміксу «Людина-мураха»

 Раніше повідомлялося, що британський актор Саймон Пегг спровокував хвилю чуток щодо своєї участі в екранізації коміксу «Людина-мураха», після того як виклав кілька фотографій з офісу компанії Marvel. Багато людей думали, що актор тим самим натякає на свою участь в прийдешньому фільмі, який, до слова, буде знімати його друг Едгар Райт.

За словами самого ж Саймона Пегга, він навіть не міг припустити, що прості фотографії викличуть таке бурхливе обговорення. Актор заявив, що приїхав в офіс компанії Marvel лише для того, щоб записати подкаст і коли збирався йти, попросту вирішив сфотографуватися з деякими експонатами.

«Я побачив плакат, на якому була Людина-мураха. Мій друг знімає про неї кіно, ось я і вирішив з нею сфотографуватися», – підкреслив Саймон Пегг.

Він визнав, що вже читав сценарій до фільму, але при цьому запевнив, що сам брати участь у зйомках фільму не буде.

«Не буду я в ньому зніматися. Та й Едгару я там зовсім не потрібен», – додав актор.

Відзначимо, що «Людина-мураха» є супергероєм з всесвіту коміксів компанії Marvel. Цей герой як і Залізна людина, Тор, Халк і Капітан Америка належить до команди «Месники». У кіно він приєднається до цієї команди лише в третій частині фільму «Месники».

Читайте також: