fbpx
Без категорії

Олена Підгрушна: «Чи повернуся у спорт, буде видно потім»

Нещодавно краща біатлоністка України, чемпіонка світу-2013 Олена Підгрушна вийшла заміж за народного депутата Олексія Кайду. Ця подія, а також успіхи спортсменки на біатлонних трасах, зробили Олену Підгрушну об’єктом уваги з боку ЗМІ, про що біатлоністка заявила наступне: «Бувають випадки, коли журналісти не дають проходу, особливо під час змагань, між гонками. Часто вони не розуміють, що спортсмен живе не вчорашньою перемогою, а завтрашнім стартом».

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

У своєму інтерв’ю для видання «Тернопільська липа», Олена Підгрушна, відповідаючи на запитання журналістів, торкнулася питань свого особистого життя, зокрема, питання декрету, назвавши його «дуже болючим для спортсменок».

Українська біатлоністка повідомила, що враховуючи свій багаторічний стаж в спорті, вона планує декрет після Олімпіади. «Тим більше, що підійшли і вік, і час, і одруження. Та й обставини складаються так, що період після Олімпіади в Сочі – кращий для мене», – підкреслила спортсменка.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

«А ось чи повернуся у спорт, буде видно потім», – резюмувала Олена Підгрушна.

Нагадаємо, що біатлонний сезон-2012/2013 став кращим в спортивній кар’єрі Олени Підгрушної. 9 лютого 2013 року Олена Підгрушна стала чемпіонкою світу з біатлону у спринті. Крім того, Олена Підгрушна завоювала «срібло» в естафеті та «бронзу» в гонці переслідування.

За матеріалами: tribuna.com

Читайте також: