fbpx
Шоу-бізнес

Олексій Панін потрапив у ДТП

  Знаменитий російський актор Олексій Панін потрапив у ДТП в Криму, однак, не дочекавшись ДАІ, поїхав з місця аварії.

В Алушті відпочиваючі і місцеві жителі стали свідками ДТП, в якому засвітився російський актор Олексій Панін. Аварія сталася вчора, 20 серпня, в центрі міста Алушта. Олексій Панін перебував в іномарці з петербурзькими номерами, за кермом якої була жінка. Під’їжджаючи на кільце площі Радянської, автомобіль «Фіат 500» несподівано скотився на «Шевроле Авео», що рухався позаду, швидше за все, пошкодивши його.

Після зіткнення обидва автомобілі зупинилися біля узбіччя, а водії вийшли з салонів. Згідно з даними очевидців, з машини вийшов і сам Олексій Панін, який насамперед накинувся на потерпілого. Водій спробував, зберігаючи спокій, запропонувати винуватиці аварії від’їхати разом з ним в інше місце, щоб розібратися в події, на що Панін заявив, що ніхто нічого вирішувати не буде. У результаті недовгих розборок Панін прийняв рішення поїхати з місця аварії, не дочекавшись ДАІ.

До слова, це вже далеко не перший скандал за участю Олексія Паніна. Так, наприклад, в 2005 році він побився з режисером на знімальному майданчику картини «Чотири таксисти і собака-2».

За матеріалами: segodnya.ua

Читайте також: