fbpx
Футбол

Олег Блохін: Ми не «Селтік»!

У четвер, 22 серпня, київське «Динамо» зіграє матч у рамках плей-офф Ліги Європи в Казахстані з футбольним клубом «Актобе». В Україні, як і в Казахстані, цей поєдинок викликає підвищений інтерес, а особливо після вчорашнього успіху іншого казахстанського клубу – карагандинського «Шахтаря», який створив справжню сенсацію, обігравши з рахунком 2:0 шотландський «Селтік». Інтерес до «Шахтаря» став підвищеним ще й завдяки історії з жертвопринесенням. Раніше повідомлялося, що на удачу був зарізаний баран, що викликало неоднозначну реакцію у футбольному світі.

Напередодні матчу з «Актобе» головний тренер київського «Динамо» Олег Блохін під час прес-конференції заявив, що його команда повинна пройти далі в Лізі Європи. При цьому, відповідаючи на запитання журналістів про те, чи не соромно флагману радянського футболу, яким є київське «Динамо», грати в Лізі Європи, Олег Блохін відповів, що ні, не соромно.

Олегу Блохіну було задано також питання: чи не боїться він долі шотландського «Селтіка»? На що наставник «Динамо» красномовно відповів: «Ми ж не  "Селтік"!».

Головний тренер «Динамо» заявив, що свого часу донецький «Шахтар» грав у Лізі чемпіонів, але при цьому виграв Кубок УЄФА. «Всі раділи – всі були задоволені. Те, що відбулося торік… Напевно, треба опуститися трохи нижче, щоб піднятися», – філософськи заявив Олег Блохін і додав, що в Лізі Європи відбувається обкатка нових гравців і побудова гри його команди.

За матеріалами: sport.ua Фото: Спорт-Експрес

Читайте також: