fbpx
Кінотеатри

Мелані Гріффіт про голлівудські сценарії – “дурні і поверхневі”

Володарка «Золотого глобуса», американська актриса Мелані Гріффіт в інтерв’ю журналістам видання Fox News виступила з жорсткою критикою сучасних голлівудських сценаріїв.

На думку 56-річної актриси, сценарії останнім часом пишуться «дурні і поверхневі». Правда, сама вона отримує не так вже багато пропозицій від кіностудій, зате читає безліч сценаріїв, надісланих її чоловікові Антоніо Бандерасу, тому знає, про що говорить. Актриса практично не відвідує кінотеатри, так як «дивитися там все одно нічого».

Мелані Гріффіт, безсумнівно, хоче зніматися, але «не в такому лайні, яке пишуть сучасні драматурги». Для того щоб актриса змогла реалізувати свою мрію, спеціально для неї написав сценарій її чоловік, проте коли цей проект буде запущений в роботу, Мелані не знає – Антоніо занадто зайнятий на знімальних майданчиках.

Щодо сценарію фільму «Нестримні 3», в якому знімається її чоловік, Гріффіт дипломатично промовчала.

Мелані Гріффіт у свій час була дуже затребувана. Зокрема, вона знімалася в таких фільмах, як «Лоліта», «Вишня 2000», «Дика штучка» та «Ділова дівчина», який приніс їй премію "Золотий глобус".

Мелані Гріффіт у фільмі "Ділова дівчина" (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: