fbpx
Спорт

Марію Шарапову буде тренувати батько

Російська тенісистка Марія Шарапова, яка за останні 2 місяці звільнила двох тренерів, не залишає надії гідно підготуватися до майбутнього Відкритого чемпіонату США (US Open).

Спортсменка прийняла рішення не шукати нового наставника, а довіритися своєму батькові – Юрію Шарапову, який довгий час не практикував як чинний наставник. Про те, що вийде з цього спортивного тандему, шанувальники тенісу зможуть дізнатися  найближчим часом – US Open стартує 26 серпня і триватиме до 9 вересня.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Нагадаємо, після програшу в другому колі турніру в Цинциннаті Марія Шарапова звільнила свого американського тренера Джиммі Коннорса, з яким відпрацювала лише місяць. До слова, саме Юрій Шарапов наполіг на тому, щоб його дочку тренував Коннорс, і саме він повідомив наставнику про звільнення.

До того, як почати співпрацю з Коннорсом, Шарапова звільнила шведського тренера Томаса Хогстедта, з яким працювала протягом 2,5 років.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Одне з авторитетних спортивних видань відзначає, що Юрій Шарапов навчив свою дочку грати в теніс, але в останні роки батько спортсменки «весь свій вільний час приділяв поїздкам по світу і катанню на лижах».

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: