fbpx
Новини світу

День незалежності України. Захід за участю 50 тисяч осіб – заявка «Партії регіонів»

24 серпня Україна відзначить чергову річницю своєї незалежності. У цей день в різних куточках країни пройдуть урочисті заходи, і українська столиця не стане винятком у цьому питанні.

Сьогодні ввечері в ЗМІ з’явилися повідомлення про те, що «Партія регіонів» планує провести в Києві в День незалежності захід, в якому можуть взяти участь п’ятдесят тисяч осіб. Про таку кількість учасників йдеться у заявці, поданій цією політичною силою.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Мерія української столиці повідомляє, що в планах «Партії регіонів» провести захід, приурочений до Дня незалежності України 24 серпня в період з дев’ятої години ранку до восьмої вечора. Згідно з повідомленням КМДА, місцем проведення заходу обраний «Національний музей історії Великої Вітчизняної війни – Європейська площа».

У Києві 24 серпня запланована ще низка цікавих заходів, а саме: на Майдані Незалежності під егідою Всеукраїнської асоціації захисту прав пацієнтів «Здоров’я нації» пройде акція «Намалюй здорове майбутнє», в центральній частині української столиці парад вишиванок та акція «Одягни вишиванку». На Хрещатику пройде фестиваль морозива та презентація української літератури. У Києві 24 серпня відбудуться кілька спортивних заходів.

Читайте також:  В Бельгії поліція зупинила проросійську конференцію на яку був запрошений Орбан

За матеріалами: Інтерфакс-Україна

Читайте також: