fbpx
Кінотеатри

Говорухін знімає новий фільм в Одесі

Російський режисер Станіслав Говорухін приступив до зйомок нового художнього фільму під робочою назвою «Щоденник мами першокласника». Робота над картиною проходить в Одесі, 19 серпня знімальна група вже відвідала одну з одеських шкіл, чим викликала небувалий захват місцевих учнів.

У новій стрічці Говорухіна знімаються такі зірки, як Світлана Ходченкова, Олена Яковлєва, Галина Польських, Віктор Сухоруков, Дмитро Ендальцев і Діма Полунін. Планується, що в Одесі знімальна група пробуде до 15 вересня, але інформація про дату виходу картини на широкі екрани поки відсутня.

Останньою завершеною режисерською роботою Станіслава Говорухіна на сьогодні є детективна драма Weekend, представлена ​​в червні поточного року на фестивалі «Кінотавр». Режисер був вкрай незадоволений реакцією глядачів на його роботу і скасував повторний показ. Говорухін навіть пригрозив назавжди піти з режисури, якщо публіка буде зустрічати його картини подібним чином. Зокрема, кінематографіста роздосадував сміх у залі під час сцен, що не припускають веселощів.

Детективна драма Weekend (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: