fbpx
Футбол

Marca: У «Реалі» новий тренер, а Ікер Касільяс так і не грає

Любителі футболу, мабуть, пам’ятають, що при Жозе Моурінью в основний склад мадридського «Реала» перестав потрапляти воротар Ікер Касільяс, якого багато хто вважає легендою Королівського клубу. У ЗМІ припускали, що між футболістом і португальським фахівцем міг виникнути конфлікт, а не потрапляння в основу команди Касільяса навіть призвело до хвилі критики, що обрушилася на Жозе Моурінью.

Незважаючи на критичні зауваження на свою адресу, Жозе Моурінью продовжував гнути свою лінію, і у воротах «Реала» стояв Дієго Лопес, який, до слова, провів просто фантастичний сезон.

Як відомо, Жозе Моурінью з "Реала" пішов і тренує тепер лондонський «Челсі», а Королівським клубом керує Карло Анчелотті. Тренер в «Реалі» помінявся, а Ікер Касільяс у воротах цього клубу так і не з’явився. На цей факт звернуло увагу іспанське видання Marca, підкресливши, що ворота «вершкових» у першому турі чемпіонату Іспанії захищав Дієго Лопес. Журналісти іспанського видання навіть припустили, що Ікеру Касільясу може не знайтися місце в основі «Реала» і в майбутньому, оскільки, Карло Анчелотті прихильник того, що у нього один воротар.

Після матчу першого туру іспанської Прімери, в ЗМІ наводилися слова Карло Анчелотті, який заявив щодо воротарської позиції наступне: «У воротах був Дієго, ну і що? Давайте подивимося, що буде в наступній грі. Ікер говорив, що є професіоналом і хоче грати. Це добре, але з «Бетісом» зіграв Дієго».

Нагадаємо, що в стартовому матчі іспанської футбольної першості мадридський «Реал» виграв у «Бетіса» з рахунком 2:1.

За матеріалами: isport.ua

Читайте також: